حجت الاسلام محمد صادق یوسفعلی، در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»، در فارس گفت: یکی از مهمترین علل انحرافات و کج روی های اجتماعی، بی برنامگی فردی و اجتماعی در حوزه اوقات فراغت می باشد؛ در فصول تعطیلی تابستان از طلاب مدارس علمیه توقع داریم که با حضور در مساجد، هیئت های مذهبی و مراکز فرهنگی، هم اوقات فراغت خود و هم دیگران را پر نمایند.
مسئول مدرسه بیت المهدی(عج) شیراز گفت: یکی از مهمترین اهمیت اوقات فراغت طلاب آن است که بهترین زمان برای انجام تفکر و اندیشه و مقبول کردن فرهنگ، به افراد جامعه و محیط اطراف می باشد.
به گفته وی، نگاه اسلام به مقوله اوقات فراغت، نگاهی تربیتی و اخلاقی است و هرگز گذراندن بی هدف وقت یا فرصت هایی برای بیهوده گذرانی نیست.
حجت الاسلام یوسفعلی تاکید کرد: امروز طلاب در اوقات فراغت خود، باید برای وقت بیکاری جوانان و محیط اطراف خود برنامه ریزی داشته باشند لذا طلاب و اهل علم حوزوی در این عرصه کوتاهی نکنند چرا کوتاهی کردن در این عرصه به منزله در اختیارشرایط برای دشمنان فرهنگی جامعه است.
وی خاطرنشان ساخت: البته اوقات فراغت در کنار همه ی خوبی ها و برکاتی که دارد، باید به درستی سازماندهی شود تا از تهدیدات برای سلامت اخلاق و روان در امان باشد.
انتهای پیام
نظر شما